واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

سخنگوی سازمان ملل: تعداد آوارگان در غزه به ۲۶۳ هزار نفر رسیده است

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در پی جنگ جدید میان نیرو‌های مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل اعلام کرد: تعداد آوارگان در سراسر غزه اکنون به ۲۶۳ هزار نفر رسیده که نسبت به روز گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی برابر با ۱۱ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۹ مهرماه جاری در جمع خبرنگاران افزود: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان می‌گوید که تعداد افراد آواره در سراسر غزه اکنون به ۲۶۳ هزار مرد، زن و کودک رسیده است که نسبت به دیروز ۴۰ درصد افزایش داشته است.

دوجاریک تصریح کرد: بیش از یک هزار واحد مسکونی در غزه ویران شده و حدود ۵۶۰ واحد مسکونی به شدت آسیب دیده و غیرقابل سکونت شده است. همچنین ۱۲ هزار ۶۳۰ ساختمان دیگر آسیب کمتری دیده اند.

وی تصریح کرد: تمام ۱۳ بیمارستان و سایر مراکز بهداشتی در غزه به دلیل کمبود عرضه و سهمیه بندی سوخت، به صورت محدود فعال هستند. بیمارستان بیت حانون نیز به دلیل آسیب به اطراف آن غیرقابل دسترسی است.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: با قطع آب از اسرائیل به غزه، کمبود شدید آب آشامیدنی وجود دارد که بر ۶۵۰ هزار نفر تأثیر گذاشته است. همچنین حملات هوایی اسرائیل به هفت تاسیسات آسیب رسانده است که این تاسیسات، خدمات آب و فاضلاب را به بیش از یک میلیون نفر ارائه می‌کردند. در برخی مناطق، فاضلاب و زباله در خیابان‌ها جمع شده اند که خطر جدی سلامتی را به همراه دارد.

به گفته وی، سازمان ملل ۹ کارمند خود را در حملات هوایی اسرائیل به نوار غزه از دست داده است. /ایرنا

ارسال نظر